Verenigingen

Samen met je teamgenoten sporten en genieten op een fantastisch eiland


Elba Travels is een organisatie die wordt gerund door mensen die sport en het verenigingsleven een warm hart toedragen. Daarom vinden we het leuk om voor clubs en verenigingen die onvergetelijke week te organiseren. Wie wil er nou niet samen op een prachtig eiland in de Middellandse Zee sporten en relaxen, terwijl je geniet van het heerlijke klimaat?


Speciaal voor mountainbike-, wandel- en duikverenigingen bieden we nu al meerdere weken aan die volledig zijn ingericht met dagelijkse mountainbike- en wandeltochten of het halen van duikbrevetten.


Binnen de activiteiten die wij aan onze klanten aanbieden (mountainbiken, zeilen, surfen, wraksnorkelen, hiken, kayakken, klimmen & abseilen, duiken met perslucht, bivak, sightseeingtour, wine & dine), kunnen we voor grote groepen een reis op maat samenstellen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen we dit aanbod uitbreiden met andere activiteiten.


Kijk voor een overzicht van het programma van onze themaweken door op reizen te klikken. Voor een overzicht van de activiteiten die wij aanbieden, kun je meer informatie vinden in het keuze menu activiteiten.


Vervoer

Wij kunnen het vervoer naar Elba voor u organiseren, zodat u als groep van Nederland naar Elba kunt reizen. Dit is op twee manieren te organiseren, namelijk met het vliegtuig of per touringcar. Mocht u ervoor kiezen om per vliegtuig te willen reizen, dan zorgen wij ervoor dat u met een touringcar wordt opgehaald bij Pisa Aeroporto. Een andere aankomstbestemming is uiteraard ook mogelijk. Reist u vanuit Nederland al per touringcar, dan wordt u direct naar Elba gereden.Wilt u meer informatie of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen om een reis op maat samen te stellen? Neem dan contact met:


Maayke Postma

info@zeilenoutdoor.nl