Boek nu!

Splash Deal!

Splash Deal! Splash Deal! Splash Deal! Splash Deal! Splash Deal! Splash Deal! Splash Deal!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Splash deal


Ben jij graag op of in het water? Dan is onze watersport deal echt iets voor jou! Met dit pakket ga je mee doen aan al onze watersport activiteiten!

Als je onze splash deal boekt ga je de volgende activiteiten doen voor veel minder geld:


Introductieles zeilen

Als je op een eiland zit is zeilen natuurlijk niet weg te denken uit je programma! Een te gekke watersport, die door iedereen vanaf 7 jaar beoefend kan worden. In de baai van Margidore bij Camping Lacona bieden wij de mogelijkheid om een introductie les of minicursus (3 dagdelen) zeilen te volgen. Er wordt in Laser Pico’s gevaren. Een les duurt 3 uur.


Introductieles windsurfen

Wordt één met de wind en de golven op onze surfplanken. In de baai van Margidore bij Camping Lacona bieden wij je de gelegenheid om je in 2,5 uur de basisbeginselen van het windsurfen eigen te maken. De minicursus bestaat uit 3 dagdelen.


Wraksnorkelen

Voor de kust bij Pomonte is in 1972 een schip in dichte mist op de klippen gelopen. Berging van het schip wordt bemoeilijkt door de ruige kust. Daarom is besloten om het schip te laten liggen op de zeebodem. Aangezien het dicht bij de kust is en vlak onder de waterlijn ligt, is dit een uitgelezen kans om het wrak van dichtbij te inspecteren. Met onze bus gaan we naar Pomonte, daar ga je samen met een instructeur snorkelen rond het wrak. Niet alleen het wrak is spectaculair, ook de vele vissen die in en om het wrak zwemmen zijn een lust voor het oog.


Kajakken

Op een actieve manier laten wij je vanuit de kayak de prachtige kustlijn van Elba zien. Na het nodige peddelwerk komen we aan bij een idyllisch strandje, waar je even kan uitrusten en je snorkelskills kan showen. De echte durfal kan zich vervolgens wagen aan een cliff dive.


Belangrijke informatie


Geschikt voor personen van 8 jaar en ouder die in het bezit zijn van een zwemdiploma.


Als je je wil voorbereiden op een activiteit en op zoek bent naar de belangrijke informatie, check dan even specifiek de betreffende activiteit:

 • Zeilen
 • Windsurfen
 • Wraknorkelen
 • Kajakken


 • Prijzen


  Super Deal! 4 watersport activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar voor maar: € 65,00
  Super Deal! 4 watersport activiteiten voor personen van 13 jaar en ouder voor maar: € 77,50


  Locatie


  Boek nu!

  Beschikbare opties:

  €65,00