Boek nu!

Action Deal!

Action Deal! Action Deal! Action Deal! Action Deal! Action Deal! Action Deal! Action Deal! Action Deal! Action Deal! Action Deal! Action Deal!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Action deal


Ben jij een echte sportieveling en hou je van een uitdaging? Dan is het Action pakket op jouw lijf geschreven! Op Elba hebben wij meerdere stoere outdooractiviteiten die we op het land uitvoeren. Te voet naar de hoogste bergtop en naar een oude ruïne om daar te overnachten! Op de fiets knallen we omhoog om daarna te genieten van de vette downhill! Tot slot gaan we op de rotspartijen aan de kust klimmen & abseilen!

Als je deze deal boekt ga je de volgende activiteiten doen voor veel minder geld:


Beklimming Monte Capanne

Met een hoogte van 1019 meter is de Monte Capanne de hoogste berg van het eiland. Vanaf de top heb je spectaculair uitzicht over Elba, de andere eilanden van de Toscaanse Archipel en Corsica. Het is een hele avontuurlijke en diverse tocht met stukken door het bos, over de weg en over de rotsen. Het laatste stuk beklimmen we met behulp van staalkabels.


Bivak

Tijdens deze tocht wandelen we vanaf Porto Azurro, via de bergkam van Chiame del Monte, langs het fort van Volterraio waar in de buurt overnachten. Tijdens de tocht kan je genieten van een fantastische klim, een prachtig uitzicht, de gezelligheid van de groep en als we geluk hebben zien we nog een aantal wilde dieren. Voordat je de laatste beklimming begint, haal je onder aan de berg jouw bagage op (wij zorgen ervoor dat je dat hier kunt ophalen). Belangrijk hierbij is dat je bagage in een rugtas zit! Eenmaal boven aangekomen gaan we de maaltijd bereiden terwijl we genieten van de prachtige ondergaande zon bij Portoferraio. Na de maaltijd maken we ons op voor de overnachting in ons miljoenen sterren hotel. De volgende ochtend ontbijten we in de buitenlucht en aansluitend keren we terug naar de camping.


Mountainbiken

Onder begeleiding van een instructeur ga je met een mountainbike de bergen van Elba trotseren. Na een pittige klim word je beloond met de meest prachtige uitzichten en uiteraard een mooie offroad downhill. Het is een route van ongeveer 25 km die we in 3 uur fietsen.


Klimmen & abseilen

Aan de kust van Elba zijn een paar prachtige rotspartijen die erg geschikt zijn voor klimmen en abseilen. Heb jij al vaker indoor geklommen en durf je nu de uitdaging aan op de echte rots? Dan is dit een mooie kans! Heb je nog nooit geklommen? Ook als onervaren klimmer helpen onze instructeurs jou omhoog.


Belangrijke informatie


Geschikt voor personen van 13 jaar en ouder.Als je je wil voorbereiden op een activiteit en op zoek bent naar de belangrijke informatie (bijvoorbeeld wat je mee moet nemen), check dan even specifiek de betreffende activiteit:

 • Beklimming Monte Capanne
 • Bivak
 • Mountainbiken
 • Klimmen & abseilen


 • Prijzen


  Super Deal! 4 activiteiten voor maar: € 70,00


  Locatie


  Boek nu!

  €70,00