Bedrijven

Teambuilding activiteiten en relaxen met collega's op het idyllische Elba


Bent u op zoek naar een manier om voor uw bedrijf op een bijzondere manier invulling te geven aan een personeelsuitje en/of teambuilding vakantie? In samenwerking met Zeil & Outdoor Events, organiseren wij dit voor u op het prachtige eiland Elba. Wij kunnen u en uw personeel en/of collega’s verschillende teambuilding activiteiten en diverse sporten aanbieden, terwijl jullie genieten van het heerlijke klimaat en de fantastische natuur.


Binnen de activiteiten die wij aan onze klanten aanbieden (mountainbiken, zeilen, surfen, wraksnorkelen, hiken, kayakken, klimmen & abseilen, duiken met perslucht, bivak, sightseeingtour, wine & dine), kunnen we voor grote groepen een reis op maat samenstellen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen we dit aanbod uitbreiden met andere activiteiten.


Naast de mogelijkheid om een reis op maat samen te stellen, bieden we diverse themaweken aan waar u zich ook voor kan inschrijven, zoals mountainbike-, wandel- of duikvakanties. Wilt u liever komen ontspannen en genieten van de Italiaanse cultuur? Vergeet dan niet naar onze Pura Vita – taal, cultuur en culinair vakantie te informeren.


Kijk voor een overzicht van het programma van onze themaweken door op reizen te klikken. Voor een overzicht van de activiteiten die wij aanbieden, kun je meer informatie vinden in het keuze menu activiteiten.


Vervoer

Wij kunnen het vervoer naar Elba voor u organiseren, zodat u als groep van Nederland naar Elba kunt reizen. Dit is op twee manieren te organiseren, namelijk met het vliegtuig of per touringcar. Mocht u ervoor kiezen om per vliegtuig te willen reizen, dan zorgen wij ervoor dat u met een touringcar wordt opgehaald in Pisa. Een andere aankomstbestemming is uiteraard ook mogelijk. Reist u vanuit Nederland al per touringcar, dan wordt u direct naar Elba gereden.


Wilt u meer informatie of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen om een reis op maat samen te stellen? Neem dan contact met:


Maayke Postma

info@zeilenoutdoor.nl